Utställningslokal centralt i Stockholm

I våra konferensbyggnader Folkets Hus och Norra Latin i Stockholm finns det gott om plats för att anordna utställning, oavsett innehåll eller typ av arrangemang. Här finns hallar och andra generösa ytor som kan användas som utställningslokal för alla tänkbara behov och utställningsobjekt. Varje år genomförs ett 100-tal utställningar i våra lokaler.

Kunskap och erfarenhet
För en lyckad utställning krävs god planering. Vi har lång erfarenhet och kommer gärna med råd och tips om vad som kan fungera bra när du vill ställa ut konst eller andra objekt hos oss. Som kund får du allt skräddarsytt efter dina önskemål samt en ritning på hur din färdiga utställningslokal kommer att se ut.

Vi samarbetar med monterbyggare och distributionsföretag i Stockholm som är experter på just vår anläggning på Folkets Hus och i Norra Latin.

Planera din utställning
God planering är A och O inför genomförandet av en utställning. Tänk igenom hur mycket tid som behövs för att göra i ordning din utställning. Behöver ni flytta in tidigare i er utställningslokal? Eller behöver ni kanske extra tid i lokalen när ni ska flytta ut? Finns behov av förvaring av konst eller annat material efter avslutad utställning?

Boka hos oss
Prata med oss, gärna en månad innan du ska hålla din utställning så ser vi till att uppfylla dina önskemål.

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det. Välkommen!

Mer om hur det går till att ställa ut konst och andra objekt på Stockholm City Conference Centre finns att läsa här.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.