Kick off i Stockholm som ingen glömmer

En kick off är ett kraftfullt avstamp till något nytt och utvecklande inom företaget. Det kan till exempel vara början på ett nytt försäljningsår, ett nytt team, en ny produkt eller nya målsättningar och visioner.

Vad ni än vill kickstarta kan vi erbjuda lokalerna, maten, servicen och underhållningen som passar just er. Fråga oss gärna om ni vill ha tips om hur ni lägger upp er kick off hos oss på Stockholm City Conference Centre.

Kick off med teambuilding

En central del i en kick off är teambuilding och samarbetsaktiviteter som ska skapa samhörighet inom gruppen. De flesta av våra lokaler är anpassningsbara och möblerbara, och vi kan därför förändra rummet helt utefter era behov. Inga idéer ni har är för krävande!

Vi har till exempel haft kunder som anordnat ”miniparkour-banor” inomhus eller som haft ninjauppvisningar och salsafestivaler som kick off.

Och just det, en av våra kunder körde till och med in en vrålande motorcykel i Pelarsalen i Norra Latin under ett specialevent – så är vi ganska säkra på att vi ska kunna fixa era önskemål också!

Vill ni kombinera er kick off hos oss med aktiviteter i Stockholm city går det alldeles utmärkt att inleda dagen i våra lokaler för att sedan återkomma till oss på kvällen för mingel, middag eller fest.

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi också tips på aktiviteter för teambuilding på plats hos oss.

Fråga oss
Vill du ha fler tips om hur du ordnar din kick off? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du kanske intresserad av att se våra lokaler i förväg så ordnar vi givetvis det.