Föreläsningar i rätt atmosfär mitt i Stockholm

Ska du anordna en föreläsning har du kommit till rätt ställe! I våra lokaler mitt i Stockholm finns åtskilliga rum och salar som passar både för större och mindre evenemang. Hos oss kan du även välja vilken typ av atmosfär du vill rama in arrangemanget med för bästa inspiration till alla deltagare.

Inspirerande lokaler
I våra konferensbyggnader med historiska anor erbjuder vi många rum med en klassisk, stilfull och kulturell prägel för extra inspiration, men vi har också mer informella lokaler för föreläsningar med en mer avslappnad och modern känsla.

Den som vill hålla en föreläsning med avskilt läge kan med fördel boka ett helt våningsplan.

Oslagbart läge mitt i Stockholm City
Oavsett vilken lokal du väljer vet vi en sak: du får bästa läget centralt i Stockholm city! Och dina gäster får lätt att ta sig till din föreläsning.

Uppiggande tilltugg
Genom oss på Stockholm City Conference Centre får du också möjlighet att skapa extra inspiration och göra tillställningen extra minnesvärd genom att bjuda deltagarna på god mat. Låt deltagarna mingla och avnjuta en härlig frukostbuffé innan de går in i till sin föreläsning eller bjud på en läcker lunchbuffé efteråt.

Dela upp dina föreläsningar med ett uppiggande förmiddagskaffe i pausen. Eller varför inte anordna ett stående bord med plockmat samtidigt som evenemanget pågår? Tillsammans arbetar vi fram bästa alternativet för dig.

Teknik som fungerar
Vi erbjuder givetvis också den senaste tekniken för att underlätta ditt evenemang. Dessutom har talarna alltid möjlighet att i förväg ladda ner sin föreläsning på vårt interna nätverk. Då undviker ni tekniskstrul när det är skarpt läge och presentationen är startklar samma sekund som ni ska börja.

Kontakta Stockholm City Conference Centre
Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan anordna din föreläsning hos oss.

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.