Eventlokaler i Stockholm City

Ett väl anordnat event ska ge gästerna större kunskap om företagets framtidsplaner, produkter eller nya satsningar. Lanseringar, premiärer, firmafester och kunddagar är exempel på arrangemang som ofta anordnas här hos oss på Stockholm City Conference Centre.

Mitt i Stockholm

Våra eventlokaler lämpar sig ypperligt för just event då de ligger mitt i Stockholm city och är lätta att ta sig till. Samtidigt får du en lokal som är anpassningsbar både när det gäller utrymme och möblering.

Marknadsförings- och dekorationsmöjligheterna för att optimera ditt företags synlighet i anslutning till ditt event är dessutom stora såväl interiört som exteriört.

Nöjesguidens ölmässa i våra lokaler i januari 2020. 

Utomhusevent

Under sommarhalvåret erbjuder vi också möjlighet att hålla eventet utomhus, på Norra Latins skolgård, där du kan bjuda in flera tusen personer! Här finns otroliga utställningsytor, där vi bland annat haft välbesökta bilvisningar. Ett event är ett utmärkt sätt att knyta konsumenter närmare ett varumärke.

Och under tiden du ägnar dig åt att lära känna dina gäster tar vi gärna på oss ansvaret för mat, servering och övrig service.

Eventlokal med egen ingång

Du som önskar ge ditt event och dina besökare en mer familjär känsla kan välja att boka en eventlokal med egen ingång, foajé och garderob.

Kontakta oss
Låter det bra? Kontakta oss redan idag om du har frågor om lokal.

Är du först intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.