Utställningslokal i Stockholm

På Stockholm City Conference Centre har vi har gott om plats för utställningar av olika slag, i såväl Folkets Hus som på Norra Latin. Varje år genomförs ett hundratal utställningar hos oss, och vi erbjuder utställningslokaler och flexibla utställningsytor för alla tänkbara behov.

För en lyckad utställning krävs god planering. Då vi har lång erfarenhet kommer vi gärna med råd och tips om vad som kan fungera bra. Som kund får du allt skräddarsytt efter dina önskemål, och en ritning på hur den färdiga utställningsytan kommer att se ut.

Vi samarbetar med monterbyggare och distributionsföretag som är experter på just vår anläggning Norra Latin och Folkets Hus i Stockholm.
Tänk på att beställa våra servicepaket i god tid, dock senast 3 veckor innan din utställning.

God planering är A och O inför genomförandet av en utställning. Tänk igenom hur mycket tid som behövs för att ställa i ordning din utställning. Behöver ni flytta in tidigare i lokalen? Eller behöver ni kanske extra tid i utställningslokalen för att flytta ut? Finns behov av att förvara material hos oss efter avslutad utställning?

Regler vid utställningar (PDF)
Godsmottagning

Kontakta oss
Prata med oss i god tid, gärna 1 månad innan genomförande, så hjälper vi er.

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.