Nätverkssystem

Har ni flera talare i många rum så rekommenderar vi ett presentationsnätverk. Våra kunniga datatekniker hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till rätt sal och talare. Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna.

Easymeet – ny teknik öppnar mötet för alla

Presentationsnätverk

Här ingår ett presentationsnätverk, en presentationstekniker i nio timmar, samt två datorer. En presentationsdator tillkommer per lokal.

Stora fördelar för talare

För talarna innebär det här stora fördelar, bland annat genom att de i lugn och ro kan ladda in sina presentationer, göra sista-minuten-ändringar och dessutom få support om de behöver.

När PowerPoint-presentationerna väl är sparade på nätverket kan de när som helst hämtas och visas på den dator och i den lokal mötet senare ska vara i.

Teknisk hjälp

Har ni riktigt många grupprum så kan det kännas tryggt med en ambulerande tekniker. Detta är att rekommendera om ni har fler än fyra grupprum, utöver huvudlokalen.

Genom att i förväg ladda ner PowerPoint-presentationer på vårt interna nätverk, slipper talare och föredragshållare förlita sig på egna datorers kompabilitet. De slipper också bekymra sig om att under tidspress ladda in sin presentation på en dator i en fullsatt föreläsningssal.

Enklare kan det inte bli

Tjänsten förutsätter användning av Stockholm City Conference Centres datorer och att kunden avsätter ett rum, ett så kallat bildtestrum, för talarna att sitta och ladda in sina presentationer i.

Vi rekommenderar även att kunden använder sig av Stockholm City Conference Centres duktiga tekniker för support i bildtestrummet. Den här nätverkstjänsten har blivit väldigt uppskattad av våra kunder, och den är i första hand tänkt att användas vid större arrangemang där det är många talare i flera olika lokaler. Men den kan med fördel användas för alla typer av möten.

Kort och gott
Stockholm City Conference Centre hjälper dig att arrangera möten med effektiva och säkra presentationer!