Middag för event & möten

Efter en händelserik dag är det skönt att bli omhändertagen i våra restauranger och få tid att diskutera dagens intryck med kollegor och nya bekantskaper.

K01A8404

Vårt kreativa köksteam erbjuder läckra menyer med stor variation. Välj bland menyer som innehåller svenska smaker, eller avnjut kulinariska upplevelser från hela världen.

Klassisk trerättersmeny

Varför inte en klassisk trerättersmeny som inleds med toast Skagen, följt av en grillad biff med bearnaise, eller pocherad torskrygg med vitvinssås och potatispuré.

Måltiden avslutas med en härlig äppelkompott med vaniljsås.

Vegetarisk meny

Kanske vill du hellre välja en vegetarisk meny? Till förrätt en rödbetscarpaccio med tillbehör, och till huvudrätt bjuder vi på grillad fänkål med saffransrisotto.

Avslutningsvis serverar vi kokosmjölkpannacotta med rombakad ananas och mynta.

Säsongsanpassade menyer

Möjlighet finns också att välja någon av våra säsongsanpassade menyer. Vad sägs om en vår- eller sommarmiddag som inleds med sotad tonfiskpastrami, tätt följd av grillad gödkalventrecôte med potatis- och jodärtskocksgratäng.

Det hela knyts ihop med en utsökt chokladtrifle med kolasås.

Vi har komponerat ett antal olika menyer för olika tillfällen och som passar för olika typer av sällskap. Kontakta oss så berättar vi mer om aktuellt utbud.

”Det är härligt att höra det stigande sorlet under en middag, man ser riktigt hur gästerna kopplar av”