Personal Extra

Behöver du personalförstärkning i samband med konferensen? Vi erbjuder våra kunder extra resurser genom bland annat bärhjälp, garderobiärer, vakter samt värdar och värdinnor.

29

Bärhjälp

Gör in- och utflyttningen i lokalen smidigare! Större arrangemang brukar innebära att det blir en hel del att bära. Det kan vara blommor, material och trycksaker, möbler eller utställningsmaterial. Genom oss på Stockholm City Conference Centre kan du snabbt och enkelt anlita erfaren bärhjälp.

Garderobiär

En bevakad garderob är viktigt att kunna erbjuda sina gäster, i synnerhet vid större evenemang. Vi hjälper dig gärna att ordna med garderobiärer, som ansvarar för garderoben under den tid er sammankomst pågår.

Vakt

Vid vissa typer av arrangemang kan det finnas behov av en eller flera vakter, som hanterar säkerheten. Prata med oss, vi hjälper er att anlita behöriga vakter utifrån era behov.

Värd/Värdinnor/Registering

Första intrycket av ett evenemang är A och O för helhetsintrycket. Försäkra dig om att dina gäster får ett proffsigt välkomnande genom att anlita våra erfarna värdar och värdinnor – som vet precis hur de ska ta hand om era gäster med finess!