Monter till konferens

I samband med en konferens eller ett event blir det allt vanligare att arrangörer vill använda pauserna till att engagera och interagera med sina mötesdeltagare. Det gör just din monter till en viktig mötesplats för att knyta nya kontakter.

Hos oss bokar du enkelt fasta utställningsytor i samråd med våra projektledare och får sedan hjälp med hur du enkelt och effektivt kan jobba med din utställning. Vi samarbetar med professionella aktörer inom byggnation av monter, möbeluthyrning, trycksaksproduktion och logistik.

jfrenkel_baggium_lowres21

Vi kan erbjuda ett antal olika standardlösningar för monter men erbjuder även skräddarsydd och specialdesignad konferensmonter med exponeringsmöjligheter.

Din monter

Vi ordnar gärna med möbler och tillbehör till din monter. Allt från stolar, bord, pc-bord, diskar och roll-ups till broschyrställ. Kanske vill du komplettera med blommor, växter eller en skål med godis? Fråga oss gärna så löser vi det!

Lokaler för konferens

I samband med utställningen kan det vara bra att ha en lokal för konferens, speciella möten, diskussioner eller affärsmöten som är svåra att genomföra i själva utställningshallen. Vi erbjuder möjlighet att hyra rum för konferens i anslutning till utställningen.

AV-teknik

Vi hjälper dig med allt det tekniska som ljud, ljus och media. Trådlös IT ingår alltid men vi kan även ordna fast intern uppkoppling om du önskar det. Kanske behöver du en platt-tv, bärbar dator eller en ljudanläggning till din monter? Vi fixar det! Vi har även filmduk och storbildsprojektor att hyra.

Godshantering

Vi erbjuder lösningar för transport fram och åter mellan din adress och utställningslokalen i samarbete med Jetpak, eller mellan din konferensmonter och Jetpaks uppsamlingslager. Självklart bistår vi även med hantering och lagring av tomemballage efter din konferens.

Reklamplatser

Vårt marknadsföringspaket är mycket flexibelt och vi erbjuder bland annat extra exponeringsytor utöver din monter eller själva utställningen.

Kort och gott
På Stockholm City Conference Centre får du hjälp med att planera alla delar av din utställning. Vi erbjuder allt från inhyrning av möbler och teknik till extra personal, PR och trycksaker såsom biljetter, program, vepor och roll-ups. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan boka din konferensmonter hos oss.

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.