Marknadsföring av event

Förstärk ert budskap med marknadsföring av ditt företag både inne i lokalen och utanför konferensanläggningen i samband med ditt event! Passa på att utnyttja möjligheterna till exponering även mot andra målgrupper än de som besöker ert evenemang. Genom våra hus passerar dagligen en stor mängd människor!

K01A1683

Utomhus

Fasadvepor

På den fasad av Norra Latin som vetter ut mot Norra Bantorget erbjuder vi en av Stockholms bästa reklamplatser. Här finns möjlighet att hänga vepor av olika storlekar. Garanterat uppmärksammat av förbipasserande.

Flaggor

Häng era egna flaggor i våra flaggstänger och flaggstativ! Bra möjlighet till extra marknadsföring inför och i anslutning till ditt event.

Affischer

Utanför entrén till Folkets Hus finns skyltplatser som lämpar sig mycket väl för affischer.

Gatupratare

Utanför entréerna finns möjlighet att ställa ut så kallade ”gatupratare”. Ett enkelt sätt till bra marknadsföring av ditt företag.

Inomhus

Elektroniskt skyltsystem

I vårt elektroniska skyltsystem i Folkets Hus kan du med vår hjälp enkelt lägga in ett bildspel eller logtypen för ditt företag.

Toalettskyltar

På insidan av toalettbåsen och på toalettdörrarna finns en mängd skyltplatser i A4-format för exponering av ditt event.

Hisskyltar

I våra hissar finns fina exponeringsmöjligheter och skyltplatser i A4-format.

Mattor

Via våra samarbetspartners kan vi även erbjuda möjlighet till exponering av ditt företag eller event via en egen designad matta

Kontakta oss
Ring oss så berättar vi mer om hur ni kan exponera ert företag vid event i Norra Latin och Folkets Hus. Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.