DJ & Remix Workshop med Josh Walker

Workshopen DJ & Remix är en perfekt aktivitet för stora och små grupper som vill ha kul och lära sig mer om DJ-ing. DJ & Remix är relativt nytt i Sverige, men har redan hunnit testas av många företag, till exempel Spotify, Happy Socks och TV4.

Workshopens instruktör, Josh Walker, har mer än 19 års erfarenhet av DJ-ing och remixing och har bott och verkat i London, Sydney och Stockholm. Han är även talesperson för några av Sveriges största musikföretag.

Det spelar ingen roll om du gillar house, rock, hiphop, pop eller musik i största allmänhet hos oss kommer du garanterat att bli en DJ-stjärna! 

Workshopen inleds med en kort genomgång och sedan börjar det roliga! Du får prova olika typer av DJ-utrustning och lära dig mer om looping, banbrytande DJ-ing, Ableton, sampling och mycket annat. När vi är klara får du naturligtvis ta med din egen remix hem, så att du kan lyssna på den tillsammans med vänner och familj. Och förresten – är det firmafest på gång? Varför inte utmana kollegorna i ett DJ-battle! Läs mer om upplägget för workshopen på www.djworkshop.se.