Pelarsalen – Konferens

+ Lägg i Min Mapp

− Lokalen för alla tillställningar!

Vad vill du anordna? I Pelarsalen är ingenting omöjligt! Pelarsalen är vår anläggnings mest flexibla lokal, som ändrar skepnad med varje tillställning som anordnas.

Denna lokal är ursprungligen gymnastiksalen i Norra Latin, och här kan vi hjälpa dig att förändra och flytta på allt, förutom pelarna!

I Pelarsalen har vi hjälpt kunder att anordna allt ifrån utställningar, middagar och konferenser med runda bord till fester, föreläsningar, dansshower och auditions. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur denna lokal kan användas, och vi är redo för att förverkliga just dina önskemål.

Utanför lokalen finns Marmorvalvet som med fördel används för utställningar eller mingel, om huvudaktiviteten pågår i Pelarsalen. Marmorvalvet och Pelarsalen är de enda lokalerna på plan 1 i Norra Latin, och det är därför enkelt att göra detta plan till en privat mötesplats för slutna sällskap. På våningsplanet finns en egen entré med garderob och toaletter.

Läs om hur White Guide Junior prisade skolmaten i Pelarsalen, Kampsportsgalan delade ut priser och Svensk Näringsliv kombinerade Framtidsmöte och stämma – och där även Gården användes till det avslutande minglet.

Utställningsytan är cirka 400m2.

Virtuell rundtur


Se Pelarsalen 360°-vy i nytt fönster

Rumskategori 100 - 400
Biosittning 350
Skolsittning 144
U-bord 60
Maxantal i lokalen 600
Utställningsyta 400m2
Antal Toaletter 8
Handikapphiss Markplan
Garderob Ja
Ljud & Ljus Standardutrustning finns. Offert lämnas på förfrågan.