Kongress i Stockholm city

Vi på Stockholm City Conference Centre har stor erfarenhet av att anordna kongresser och har genom årens lopp arrangerat otaliga evenemang. Vi hjälper er från planering till genomförande av kongressen. Hör av er till oss för att veta mer om våra tjänster och hur vi kan ge er bästa möjliga upplevelse.

Kontakt – Boka Kongress

Genom att skicka bokningsförfrågan godkänner ni vår integritetspolicy

Förstklassiga lokaler
Vår kongresshall i Folkets Hus i Stockholm rymmer upp till 1 400 personer i bekväm biosittning. Lokalen är flexibel och kan delas av i tre sektioner vid behov.

Givetvis är vår kongresshall utrustad med avancerad teknik och lokalen har en högklassig akustik.

Bra att veta är att tekniker alltid ingår vid hyra av Kongresshallen, till stöd och hjälp för att anordna ett lyckat evenemang.

Förutom att sköta ljud och bild under er kongress kan våra tekniker i förväg hjälpa er att ladda ner era Powerpoint-presentationer till vårt interna nätverk så att de ligger färdiga för visning. Teknikerna hjälper er också gärna med ljussättningen i lokalen och av scenen.

Önskar ni sedan dokumentera er kongress via kamerainspelning så står vi gärna för den servicen.

Vi kan även hjälpa till att streama konferensen så att personer som inte kan närvara på plats får ta del av informationen i realtid.

Pricken över i
En kongress avslutas ofta med en fin middag. Vi tar hand om allt ifrån bordsdekorering och dukning till delikata menyer och servering i våra stämningsfulla restauranger och matsalar i anslutning till vår kongresshall.

Och vi hoppas att kunna göra just er kongress till en extra minnesvärd upplevelse!

Välkommen
På Stockholm City Conference Centre finns allt du behöver för att anordna en lyckad kongress! Kontakta oss så berättar vi mer.

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.