Utveckla eller summera – starta året med möte hos oss

2020-01-09 | Inspiration

Nu har vi lämnat jul- och nyårshelgerna bakom oss. Här på Stockholm City Conference Centre kan vi summera ett intensivt år, fyllt med olika spännande arrangemang – kongresser, möten och events. Det har varit diskussionsforum om framtiden, glittrande julfester, jubileumskonferenser, IT- och materialkonferenser, fotbollsavspark och mycket, mycket mer. Läs mer om våra tidigare arrangemang i vårt inspirationsgalleri.

Nu är det är dags att blicka framåt. Har du påbörjat planeringen inför kommande mötesår? Söker du den perfekta platsen för ett jubileum, en galamiddag eller en prisutdelning? Oavsett om du söker lokal för en kickoff, stor konferens eller lite mindre möte kan du säkert hitta det du vill ha här hos oss.

Möten är ofta startskottet för en förändring eller utveckling i någon riktning, eller ett tillfälle att summera och ta lärdom av gemensamma erfarenheter. Hos oss står 50 unika möteslokaler till ditt förfogande.

PS. Du vet väl att vi bjuder dig och dina kollegor, kunder eller kontakter på en extra energikick när du bokar ditt möte hos oss på en måndag? Vi kallar det Power Monday!

 


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >