Säkra vårtecken

2019-04-16 | Inspiration

Våren har äntligen börjat visa sig både i naturen och i vår anläggning. Typiska vårtecken hos oss här i Norra Latin och Folkets Hus är arrangemang som styrelsemöten, bolagsstämmor, vårupptakter och olika kongresser. Våren visar sig även i våra restauranger och caféer där härliga vårprimörer brukar vara ett säkert tecken i våra säsongsanpassade menyer. Maten har ofta större betydelse för mötet än vad man kan tro. Vi ser att mötet ofta fortsätter under lunchen och kaffepauserna. Många gånger kan samtalen utanför mötesrummet vara minst lika viktiga för mötets resultat som de diskussioner som förs under själva mötet. Att mat och dryck är viktiga delar i helheten ser och hör vi hela tiden från gäster och kunder. 

Miljön och atmosfären är också viktig för att ett möte ska bli lyckat. Hos oss på City Conference Centre, med Norra Latin och Folkets Hus, finns totalt 50 inspirerande möteslokaler till ditt förfogande. Meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum. 


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >