Populär mötestid mellan hägg och syren!

2019-06-26 | Inspiration

Det sägs att uttrycket ”mellan hägg och syren” myntades av en skomakare som tog semester på försommaren och satte upp en skylt med texten ”Stängt mellan hägg och syren”. För oss här på Stockholm City Conference Centre är tiden mellan hägg och syren en utav våra mer hektiska perioder. Många av våra kunder väljer den här tiden på året för att knyta ihop säcken inför sommaren och förlägger därför gärna sina möten under just maj och juni. Det är likadant varje år, så om man vill arrangera ett möte eller event den här perioden är det en bra idé att vara ute i god tid. Då har man bra chans att få just den inramning man vill, om det så är hägg eller syren.

Efter sommaren välkomnar vi åter en stor mängd företag och organisationer som har valt att starta upp hösten här hos oss med kickoffer, möten och utbildningar.


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >