Möten, mat och miljö

2020-03-05 | Inspiration

Våren är stämmornas tid. Ett centralt läge är en viktig faktor när man beslutar om plats för sitt årsmöte eller bolagsstämma. Även rätt storlek på lokalen och förutsättningarna för rätt inramning är andra viktiga faktorer. På Stockholm City Conference Centre har vi under årens lopp haft glädjen att välkomna många olika stämmor och årsmöten, du kan se några exempel här.

Våren visar sig även genom de säsongsanpassade menyerna i våra restauranger. Maten har större betydelse för mötet än vad man tror. Mötet fortsätter ofta under lunchen och kaffepauserna, och samtalen utanför mötesrummet kan vara minst lika viktiga som de diskussioner som förs under själva mötet.

När det gäller maten arbetar vi för miljön på flera sätt, bland annat är vi anslutna till Karma. Karma är en app som hjälper restauranger och matbutiker att minska sitt matsvinn. Med ett knapptryck kan du köpa maträtter som blivit över vid våra konferenser och möten.

Oavsett om du söker lokal till din årsstämma, planeringsmöte eller sommarfest kan vi säkert erbjuda det du söker, hos oss står 50 unika möteslokaler till ditt förfogande.

Välkommen!

PS. Du vet väl att vi bjuder dig och dina kollegor, kunder eller kontakter på en extra energikick när du bokar ditt möte hos oss på en måndag? Vi kallar det Power Monday!


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >