Möte, galamiddag eller inspirationsföreläsning

2018-10-10 | Inspiration

Stockholm City Conference Centre Gården

I vår anläggning myllrar det av gäster just nu. Vi arbetar för högtryck för att se till att de möten och event som genomförs hos oss får den inramning, den service och det resultat som förväntas. Oavsett om det är en sprakande galamiddag med en festlig tre-rätters-meny, ett kortare informationsmöte eller en större inspirationsföreläsning med många olika talare och estradörer – alla arrangemang kräver god planering.

Att välja rätt lokal är en bra början – vår anläggning erbjuder många lokaler i olika stil och känsla –  i Folkets Hus med sin spännande funkismiljö och Norra Latin i vackra, ljusa 1800-talslokaler. När väl tid och plats är bestämt öppnar sig en mängd möjligheter att göra mötet till en unik upplevelse.  Vill man ha en jazzig julfest i år är vi rätt ställe, då intar nämligen ett jazzigt gängrestaurang Cabaret och bjuder på en svängig helkväll.

Vi har lång erfarenhet av de mest skiftande möten och event. Vi hjälper gärna till med det där lilla extra, och tycker om att dela med oss av vår erfarenhet, att ge de där tipsen som ger guldkant till mötet och skapar den där speciella känslan. Många av våra kunder väljer att komma tillbaka till oss, det är vi glada och stolta över, du kan läsa om några av dem här


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >