Kongresser, fester och möten – hur är ditt mötesår 2019?

2018-12-14 | Inspiration

Norra Latin Julgran

Nu närmar sig jul- och nyårshelgerna med stormsteg och vi vet att redan så här års brukar planeringen vara i full gång inför nästa mötesår. Oavsett vad du söker kan du hitta det här hos oss – en lokal för en kickoff, för en stor konferens eller ett lite mindre möte. Norra Latin och Folkets Hus har 50 unika möteslokaler som väntar på dig.

Vi på Stockholm City Conference Centre blickar tillbaka på en intensiv höst, fylld med spännande arrangemang. Det har varit stora kongresser och en mängd möten och events. Vårt unika utbud attraherar både större och mindre mötesarrangörer. De fantastiska miljöerna i Norra Latin och Folkets Hus gör att många väljer att komma tillbaka till oss. Vi har en lång historia och bred erfarenhet av olika möten i våra hus, som vi tror bidrar till den atmosfär som skapar meningsfulla och minnesvärda möten. Vi har alltid som ambition att leverera något vi kallar kundgläjde. Kundglädje skapas när vi lever upp till våra kärnvärden: professionalism, service och flexibilitet.

God jul och gott nytt år önskar alla vi på Stockholm City Conference Centre!


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >