Historiska miljöer inspirerar

2018-08-15 | Inspiration

Stockholm City Conference Centre Norra Latin
Norra Latin och Folkets Hus är två av Stockholms mest intressanta byggnader. Båda husen har sin egen karaktär; Norra Latin från 1880 i nyrenässansstil och Folkets Hus från 1960 i funktionalistisk stil. Men en sak har de gemensamt – de innehåller otroligt flexibla och inspirerande miljöer.

Vid en rundvandring i lokalerna slås man av hur olika det kan se ut i husen från dag till annan. Det är inte bara olika ljussättning, skyltning och dekorationer. Ibland är det mindre fackmässor och andra dagar är det kanske tre-rättersmiddagar eller någon modevisning. I vår anläggning kan man med relativt enkla medel göra den lokal man är i till sin egen sfär – men fortfarande andas de den historia husen bjuder på i sin arkitektur och utformning. Vi vill gärna tro att det är en källa till inspiration för många av våra gäster.

Miljön, atmosfären och maten är viktiga delar för att ett möte ska bli lyckat. Hos oss på City Conference Centre, med Norra Latin och Folkets Hus, finns totalt 50 inspirerande möteslokaler till ditt förfogande.


Tillbaka till alla blogginlägg
Att skapa magi

| Nu har vi kommit in en bra bit i hösten. Att tända en brasa, eller bara ett stearinljus kan räcka för att skapa en magisk höststämning.
Läs mer >