Fem tips för ett lyckat event

2020-02-05 | Inspiration

Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas. Ibland kan det gå fortare än så, rummet där mötet hölls under dagen förvandlas under fördrinken – simsalabim – till en glittrande festlokal.

Det är mycket att tänka på när man ska arrangera ett event. Här delar vi med oss av fem tips för ett lyckat event.

1. Välj rätt anläggning och lokal utifrån syftet med arrangemanget.

2. Ett kortare informationsmöte är bra att förlägga centralt, nära allmänna kommunikationer.

3. Är målsättningen att förankra en plan eller en strategi är det bra med en anläggning som har möjligheter till många grupprum.

4. Är syftet att arbetslaget ska bli mer sammansvetsat, så är en fördel att blanda mötet med olika typer av aktiviteter.

5. Förlägg konferensen i början av veckan. Dels är det ofta lättare att få den lokal man vill ha då, och dels kommer deltagarna laddade med ny energi från en ledig helg och kan ta till sig de budskap man vill förmedla.

Att varje dag möta nya gäster med olika förväntningar och bilder av vad man kommer att få med sig hem, i form av nya möten mellan människor eller nya erfarenheter att dela med sig av, är en källa till inspiration. Att arbeta med önskemål och behov som är olika för varje arrangemang tycker vi är stimulerande. Hos oss står 50 unika möteslokaler till ditt förfogande.  

Välkommen!

PS. Du vet väl att vi bjuder dig och dina kollegor, kunder eller kontakter på en extra energikick när du bokar ditt möte hos oss på en måndag? Vi kallar det Power Monday!

 


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >