En försmak av hösten

2019-09-06 | Inspiration

En försmak av höst

Ordet “höst” betyder “skörd” och är nära besläktat med “hösta” och “inhösta”, att samla in. Nu är det dags för många organisationer och företag att samla in medarbetare och kunder för att starta upp höstens aktiviteter, på en kickoff, höstupptakt eller uppstartsfrukost. Hösten ger en härlig känsla av energi och en viss förväntan på vad som komma skall. I vår anläggning förbereder vi oss varje dag på olika sätt för att ta emot våra gäster, och att i det stora och lilla finnas med hela vägen under arrangemanget.

Vårt kreativa kök serverar säsongsanpassade menyer, och trollar fram härliga kaffe- och frukostbufféer, och blir inspirerade av vad man kan göra med höstens alla möjligheter och smaker. Att vi är Svanenmärkta vet de flesta. Vi strävar efter att öka andelen ekologiskt och MSC-märkt fisk i vårt utbud. Vi är också med och räddar mat via appen Karma. Det är vi stolta över!


Tillbaka till alla blogginlägg
Att skapa magi

| Nu har vi kommit in en bra bit i hösten. Att tända en brasa, eller bara ett stearinljus kan räcka för att skapa en magisk höststämning.
Läs mer >