Dags att sparka igång ett nytt mötesår!

2019-01-17 | Inspiration

Foto Mathias Nordgren

Ett nytt mötesår har precis börjat och det är dags att kalla till vårupptakt, kickoff och uppstartsmöten. Vi tror på det fysiska mötet mellan människor och att det fysiska mötet blir allt viktigare i den digitala dialogen och kommunikationen. När människor möts skapas en energi som är svår att uppnå på andra sätt. Möten är ofta startskottet för en förändring eller utveckling. Vår vision är att vara det självklara valet när människor möts för att forma framtiden.

Framtiden kan formas med utbildning, lärande och bra dialoger som leder till utveckling. Det är också viktigt att dela med sig av vetenskapliga rön, eller att förmedla något för att kunna påverka till det bättre. Vi vill visa er vilka möjligheter som finns hos oss när man planerar ett möte och hoppas att du inspireras av konferenser, fester och event som genomförts hos oss. Miljön och atmosfären är viktig för att ett möte ska bli lyckat. I Norra Latin och Folkets Hus har vi totalt 50 inspirerande lokaler till ditt förfogande. Meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum.

God fortsättning!


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >