Konferensanläggning i Stockholm

Stockholm City Conference Centre har det största utbudet av konferenslokaler av alla konferensanläggningar i Stockholm city – över 25 års erfarenhet av att hjälpa allt ifrån små lokala företag till stora internationella bolag att boka och ordna en lyckad konferens i Stockholm.

Hos oss kan ni välja mellan många olika lokaler i Norra Latin och på Folkets Hus i Stockholm city. Här finns en stor konferenslokal för upp till 1 400 personer och allt från mellanstora rum med utsikt över city, ombonade grupprum för mer informella möten till pampiga salar för rundabordskonferenser och salonger med biosittning och upphöjd scen.

Eller vill ni kanske ha ett helt våningsplan med egen foajé och eget café?

Oavsett hur era önskemål ser ut, så är en sak säker – vi har rätt konferensanläggning i Stockholm för er!

Teknik och service

Har ni flera talare i många rum så rekommenderar vi att ni anlitar våra tekniker som hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till rätt konferenslokal och talare.

Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna. Vi kan dessutom hjälpa er att spela in er konferens eller sända konferensen live via streaming.

Givetvis har vi den senaste konferenstekniken i våra rum. Om ni väljer att boka någon av våra större lokaler i vår konferensanläggning ingår alltid tekniker i hyran till stöd och hjälp för ett lyckat möte.

Restaurang, kaffe och mat

När ni planerar och sedan ska boka er konferens så ska ni inte underskatta pauserna och maten som kan tillföra energi och förhöja stämningen. Det är då deltagarna får chans att nätverka, ta in nya budskap och ventilera sina idéer.

Inled gärna dagen med ett uppskattat morgonkaffe. Eller låt er väl smaka av vår kaffebuffé som serveras såväl förmiddag som eftermiddag.

Ni kan också bjuda deltagarna på er konferens på en delikat lunch i någon av våra mysiga restauranger, eller avsluta en intensiv mötesdag med mingel eller middag i någon av våra festsalar.

Vill ni att det ska bli en konferens utöver det vanliga kan vi också hjälpa er att boka och anordna aktiviteter på plats. Möjligheterna på anläggningarna är obegränsade men några av våra mest populära aktiviteter är gameshow, konstvisning, boule samt te- och chokladprovning.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi skapar en lyckad konferens!

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.