image description

Case

Inspiration

Nästan inget är omöjligt för oss – eller i våra lokaler. Här finns plats för stora arrangemang och för små event. Låt dig inspireras av tidigare kunder och se hur de utformat sin kongress, kickoff eller fest hos oss. Kom med dina idéer och önskemål så ska vi uppfylla dem.

Sortera bland våra case

Framtidens handelsplatser uppmärksammades på Norra Latin

Företrädare för köpcentra, gallerior och större handelsplatser möttes på Norra Latin för att tala om framtiden och uppmärksamma innovationer.

Läs mer

Brottsoffer i blickpunkten vid jubileumskonferens

Brottsoffermyndigheten fyller i år 25 år och det var fullsatt i Aulan när myndigheten genomförde sin jubileumskonferens på Stockholm City Conference Centre.

Läs mer

Europas största materialkonferens på Stockholm City Conference Centre

Material och materialteknik var i fokus vid en av årets största konferenser på Stockholms City Conference Centre. 2 000 deltagare från akademin och industrin möttes under fyra dagar när EUROMAT för första gången gästade Stockholm.

Läs mer
IT-utvecklare lärde mer om moln och människor

IT-utvecklare lärde mer om moln och människor

DevSum är en av Sveriges största utvecklingskonferenser inom IT och i år drog den rekordpublik till Stockholm City Conference Centre. Över 70 olika sessioner med en lång rad kända utländska talare lockade 700 deltagare från Sverige och andra länder under två dagar.

Läs mer
Hållbart byggande för en bättre värld

Hållbart byggande för en bättre värld

Hållbara städer och byggnader med innovativa lösningar var på programmet när Nordens största konferens om hållbart samhällsbyggande arrangerades på Stockholm City Conference Centre. Under två dagar diskuterade 800 deltagare hur vi ska bygga hållbart för framtiden.

Läs mer
Norra Latin arena för damallsvenskans avspark

Norra Latin var arena för damallsvenskans avspark

Damfotbollen är stark i Sverige. Mer än 120 000 kvinnor och tjejer spelar fotboll och för varje år ökar intresset från media och publik.

Läs mer