image description

Case

Inspiration

Nästan inget är omöjligt för oss – eller i våra lokaler. Här finns plats för stora arrangemang och för små event. Låt dig inspireras av tidigare kunder och se hur de utformat sin kongress, kickoff eller fest hos oss. Kom med dina idéer och önskemål så ska vi uppfylla dem.

Sortera bland våra case

Singlar firade Alla Hjärtans Dag

En annorlunda AW genomfördes på Stockholm City Conference Centre på Alla hjärtans dag. Det var singlar från Sverige och Europa som träffades för att fira kärlekens dag och kanske hitta en partner.

Läs mer

”Ungas inflytande – årets viktigaste konferens”

Under två dagar i slutet av november fylldes Folkets Hus av personer som arbetar med eller tar beslut som berör unga och personer som arbetar med civilsamhällesfrågor.

Läs mer

Framtidens handelsplatser uppmärksammades på Norra Latin

Företrädare för köpcentra, gallerior och större handelsplatser möttes på Norra Latin för att tala om framtiden och uppmärksamma innovationer.

Läs mer

Brottsoffer i blickpunkten vid jubileumskonferens

Brottsoffermyndigheten fyller i år 25 år och det var fullsatt i Aulan när myndigheten genomförde sin jubileumskonferens på Stockholm City Conference Centre.

Läs mer

Europas största materialkonferens på Stockholm City Conference Centre

Material och materialteknik var i fokus vid en av årets största konferenser på Stockholms City Conference Centre. 2 000 deltagare från akademin och industrin möttes under fyra dagar när EUROMAT för första gången gästade Stockholm.

Läs mer
IT-utvecklare lärde mer om moln och människor

IT-utvecklare lärde mer om moln och människor

DevSum är en av Sveriges största utvecklingskonferenser inom IT och i år drog den rekordpublik till Stockholm City Conference Centre. Över 70 olika sessioner med en lång rad kända utländska talare lockade 700 deltagare från Sverige och andra länder under två dagar.

Läs mer