image description

Case

Inspiration

Nästan inget är omöjligt för oss – eller i våra lokaler. Här finns plats för stora arrangemang och för små event. Låt dig inspireras av tidigare kunder och se hur de utformat sin kongress, kick-off eller fest hos oss. Kom med dina idéer och önskemål så ska vi uppfylla dem.

Sortera bland våra case

Biskopsval med livesändning och greenroom

Biskopsval med livesändning och greenroom

Det är inte bara Idol och Melodifestivalen som använder sig av moderna tv-grepp för att skapa delaktighet och närhet.

Läs mer

Norra Latin blev en chokladfabrik

Aldrig någonsin har så mycket godis och choklad skådats som när Koncept & Event arrangerade en julfest för ett high-techföretag på Stockholm City Conference Centre. Godisklubbor, chokladfloder godisdrinkar ramade in festligheterna. Det var kvällen när Willy Wonka tog över Norra Latin.

Läs mer
Nobelpristagare och Marina Abramović på Nobel Week Dialogue

Nobelpristagare och Marina Abramović på Nobel Week Dialogue

Inte mindre än åtta tidigare nobelpristagare var på plats när årets Nobel Week Dialogue genomfördes på Stockholm City Conference Centre. Årets tema handlade om vatten – att varje droppe är dyrbar.

Läs mer

Framtidens turistbyrå – bara på nätet?

Hur ska morgondagens turistinformation se ut? Kommer den fysiska turistbyrån att finnas kvar eller är det turistrobotar och internet som helt tar över? Det diskuterades när branchorganisationen Visita bjöd in till Destinationsdagarna 2018 på Stockholm City Conference Centre.

Läs mer
Poledance tog över Pelarsalen

Poledance tog över Pelarsalen

En kväll i början av oktober gästades Pelarsalen i Norra Latin av några av världens främsta utövare av poledance. De var deltagare i den internationella poledanceävlingen Battle Of The Poles och bjöd på lika mycket akrobatik som dans.

Läs mer
Rekorddeltagande på World Water Week

Rekorddeltagande på World Water Week

3 700 deltagare från över 130 länder gästade årets World Water Week som genomfördes i slutet av augusti på Stockholm City Conference Centre. Det var fjärde året i följd som konferensen hölls här och den har växt år från år.

Läs mer