Att skapa magi

2019-10-14 | Inspiration

Att skapa magi

Nu har vi kommit in en bra bit i hösten. Att tända en brasa, eller bara ett stearinljus kan räcka för att skapa en magisk höststämning. På Stockholm City Conference Centre försöker vi varje dag att skapa magi på olika sätt för våra kunder och gäster, men då handlar det kanske mer om att leva våra kärnvärden; service och flexibilitet, att vara professionella och att skapa kundglädje. Under hösten avlöser det ena arrangemanget det andra, allt från mindre möten till stora internationella konferenser. Nu ser vi fram mot senhöstens möten och så småningom mot ett pärlband av julmiddagar och julfester.

Vi hoppas att du kan få nya idéer och tankar till ditt nästa arrangemang genom att kika under rubriken Inspiration, här kan du läsa vad andra gjort och titta på fina bilder. För att ett budskap ska nå fram kan ett möte kräva en viss stämning eller inramning, och då spelar miljön och atmosfären en viktig roll. I Norra Latin och Folkets Hus finns totalt 50 inspirerande möteslokaler till ditt förfogande.


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >