Festlokal i Stockholm City

Har du något speciellt att fira? Hos oss på Stockholm City Conference Centre hittar du några av Stockholms absolut finaste festlokaler att hyra! Kvällstid ändrar vår konferensanläggning skepnad och tar på sig sin allra vackraste, glittrigaste galaskrud. Oavsett hur du vill fira finns rätt festlokal, mat och service för just dig här hos oss.

En kväll att minnas
Vill du slå på stort tänder vi marschaller, rullar ut röda mattan och serverar champagne från silverbricka till dina anländande gäster − allt för att sätta guldkant på festkvällen.

Om du önskar tar vi även hand om allt ifrån mat, servering och garderob till underhållning och utsmyckning av din festlokal.

För att göra festplanerandet enkelt arbetar vi med olika festpaket men skräddarsyr också gärna efter dina specifika behov. Du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal hos oss.

Boka festlokal!

Genom att skicka bokningsförfrågan godkänner ni vår integritetspolicy

Kontakta oss idag
Kontakta oss och berätta om dina festplaner så tar vi fram de bästa förslagen på festlokal och kringarrangemang för dig!

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.

Våra lokaler
Våra två konferensbyggnader Norra Latin och Folkets Hus ligger mitt i Stockholm city. Där finns rätt festlokal att hyra för just den atmosfär som du vill skapa till dina festligheter och ditt evenemang.

I pampiga Pelarsalen anordnas ofta galamiddagar och jubileumsfester av olika slag. Ljusgårdarna i Norra Latin är idealiska för banketter och den som vill hålla ståtlig middag hittar en perfekt festlokal i Bruces Matsalar.

Vill du hellre ställa till med dans eller bjuda gästerna på en riktig scenshow är Restaurang Cabaret i Folkets Hus perfekt. Vi har självklart också många mindre och mellanstora lokaler som passar utmärkt för mingel, tillställningar och mer intima fester.