Höstkickoff, jazzig julfest och allt däremellan..

2018-09-13 | Fest & Event

Årest julfest 2018 Jazzy Christmas

Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.

Att varje dag möta nya gäster med olika förväntningar, som har olika bilder av vad man kommer att få med sig hem i form av nya möten mellan människor eller nya erfarenheter att dela med sig av är en källa till inspiration. Att arbeta med önskemål och behov som är olika för varje arrangemang är just det som vi tycker är så stimulerande. Vi strävar efter att, i varje del av processen, arbeta i enlighet med våra kärnvärden – att ge bästa service och flexibilitet, att vara professionella – och att skapa kundglädje.

Under hösten välkomnar vi en stor mängd företag och organisationer som valt att förlägga sina kickoffer, möten, årsstämmor, utbildningar, kundevent och företagsfester här hos oss. Och senare i höst kommer ett jazzigt gäng att inta restaurang Cabaret, med ambitionen att göra årets julfest – a Jazzy Christmas at Cabaret, till en svängig helkväll fylld av glädje!

I Norra Latin och Folkets Hus finns totalt 50 inspirerande möteslokaler till ditt förfogande. Här finns alla möjligheter för Minimöten & Megaevent och allt däremellan.


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >