Afterwork – bra sätt att knyta ihop mötesdagen!

2018-06-13 | Fest & Event

Stockholm City Conference Centre Champagne
Efter en lång konferensdag splittras deltagarna ofta, och var och en far hem till sitt. Ett mingel eller en Afterwork är trivsamt sätt att avsluta och knyta ihop dagens övningar. Vi ser att fler och fler mötesarrangörer vill ge deltagarna, i både små och stora grupper, tillfälle att fortsätta dagens diskussioner i en avspänd miljö. Det är ofta här de individuella nätverken och de personliga relationerna utvecklas.

Lokalerna i Norra Latin och Folkets Hus lämpar sig mycket väl för både små och stora mingel. Många av våra kunder väljer att sätta sin egen prägel på dagens avrundning genom att omsorgsfullt välja mat, dryck, ljussättning och dekorationer. Grundtipset är att servera en kombination av spännande smakbitar tillsammans med något gott att dricka.

Ett mingel efter mötet brukar vara en uppskattad avrundning på en hård konferensdag, och kanske det där lilla extra som gör dagen speciell. Nästa gång du ska arrangera ett möte kanske du ska planera att knyta ihop konferensen med ett trevligt mingel!


Tillbaka till alla blogginlägg

| Vi välkomnar de mest skiftande event i vår anläggning. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud och vara platsen där de stora frågorna diskuteras, besluten fattas och framtiden formas.
Läs mer >