Musiksalen

Utskrift Tipsa

Den gamla musiksalen är ett utav våra mest populära rum. Lokalen passar för mindre bolagsstämmor, föreläsningar och i princip alla typer av mindre konferenser och möten. Det är t ex en utmärkt lokal för paneldebatter. På den upphöjda scen finns det modern mötesteknik som är lätt att hantera på egenhand. Musiksalen har högt i tak. Ljuskronorna i taket gör att det moderna och historien möts i en skön harmoni. Den nya mattan bidrar till en behaglig ljudnivå och det finns en modern hörslinga i lokalen. Utanför salen finns plats för ett mindre registreringsbord, och här kan t ex en rollup placeras som berättar att ditt möte äger rum här.
Bilderna är klickbara.

Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!

En av våra tekniker eller projektledare kontaktar dig i god tid innan mötet för att hitta lämplig utrustning för just ditt möte. Trådlöst internet ingår i samtliga lokaler och allmänna utrymmen.

Utrustning:
1 storbildsprojektor, 1 OH, 1 filmduk, 3 fasta mikrofoner, 2 trådlösa mikrofoner, 1 DVD/CD, 1 dubbel kassettdäck, hörslinga, podiemöblering (2 bord, 4 stolar, 1 talarstol), 1 whiteboard, 1 blädderblock, pennor & anteckningsblock  

 

Fakta

Adress: Drottninggatan 71b
Antal lokaler: 30 st
Största lokal: 400 pers
Minsta lokal: 12 pers
Kapacitet / Ritningar »

Lokaler