Aulan

Utskrift Tipsa

I den underbara Aulan har vi lyckats behålla samma stämning som när Norra Latin en gång byggdes. Här ser det på ytan ut som det gjorde på 1880-talet. Målningar, utsmyckning och allt det hantverk som präglade den tiden finns kvar. Till detta har vi varsamt lagt till allt som krävs för att skapa en modern konferenslokal. Här finns bekväma konferensfåtöljer och givetvis all modern konferensteknik. Det finns en stor scen med talarstol. Tekniker ingår alltid i denna lokal, till stöd och hjälp för ett lyckat möte. Utanför aulan finns plats för registrering och det finns gott om grupprum i närheten. Det finns utställningsytor i anslutning till såväl aula som grupprummen. Bilderna är klickbara.

Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!

En av våra tekniker eller projektledare kontaktar dig i god tid innan mötet för att hitta lämplig utrustning för just ditt möte. Trådlöst internet ingår i samtliga lokaler och allmänna utrymmen.

Utrustning:
1 storbildsprojektor, 1 OH, 1 filmduk, 3 fasta mikrofoner, 1 trådlös mygga eller handmikrofon, 1 VHS, 1 DVD/CD, hörslinga, podiemöblering (2 bord, 4 stolar, 1 talarstol), 1 AV-tekniker, standardscen- belysning (2 st spotlights mot podiet, 2 st mot talarstolen)

 

Fakta

Adress: Drottninggatan 71b
Antal lokaler: 30 st
Största lokal: 400 pers
Minsta lokal: 12 pers
Kapacitet / Ritningar »

Lokaler