Startsida arrow Om oss arrow Referenser arrow Nätverk för bättre möten!

Nätverk för bättre möten!

– Välkomna att medverka i vårt erfarenhetsutbyte för bättre möten och konferenser! Den inbjudan riktar Maria Johansson, försäljningschef på City Conference Centre, till alla kunder som vill delta i MPI:s nätverk.

MPI står för Meeting Professionals International och är en världsomspännande organisation för mötesindustrin med 24 000 medlemmar. I Sverige finns idag fler än 240 medlemmar. 

City Conference Centre har tre medarbetare som är med i MPI. Det är förutom Maria Johansson även Liza Carlefred, som arbetar som säljare, och Jane Mazanti Nyberg, gruppledare för projektledarna på CCC.

– Genom MPI kan vi nätverka med så väl mötesplanerare som branschkollegor vid informella och formella träffar, berättar Maria Johansson. MPI erbjuder dessutom många bra utbildningstillfällen.

Eftersom CCC arbetar med många internationella möten så har man stort utbyte av medlemskapet i MPI vid till exempel de internationella mässor där företaget ställer ut.

– Mötesindustrin är ständigt under förändring och utveckling, för oss är det viktigt att vi tillsammans med kunderna kan utveckla och följa med i framtidens mötestrender. För detta finns goda möjligheter genom vårt nätverk, framhåller Maria Johansson.

Så arbetar du med planering och genomförande av möten och konferenser, och vill du utvecklas och bygga ett starkt nätverk med andra i samma situation, då är MPI:s nätverk något för dig.

Läs gärna mer på www.mpisweden.se eller ring Maria på telefon 08-506 16 659 så berättar hon mer.

Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!
Klicka för att se bilden i större format!
 

Referenser