Godsmottagning

Väljer du att själv skicka eller buda material till en konferens hos oss på Stockholm City Conference Centre, är vi tacksamma om du kontaktar oss först. Både Norra Latin och Folkets Hus har ytterst begränsat med förrådsutrymmen, och vi kan inte alltid garantera att vi kan ta emot material i förväg.

För att säkerställa ovanstående, och med hänsyn till miljöpåverkan och leveranssäkerhet, har Stockholm City Conference Centre ett samarbete med Jetpak, för transporter och mellanlagring av gods till alla möten och utställningar på Folkets Hus och Norra Latin.

OBS! När du skickar material, glöm inte att uppge arrangörens namn, datum och i vilken byggnad konferensen ska äga rum.

Jetpak
Samarbetet mellan oss på Stockholm City Conference Centre och Jetpak, innebär att Jetpak erbjuder en helhetslösning för transporter till och från utställningen/mässan inom hela Norden. Jetpak har öppet dygnet runt oavsett om det är nyårsafton eller vardag.

Förutom att Jetpak har öppet dygnet runt, levererar och hämtar man alltid vid anvisad plats, och kan vid önskemål ta med tomemballage till lager. Jetpak erbjuder även Stockholm City Conference Centres kunder rabatt på transporter.

Läs mer här: JETPAK (PDF)

Alla transporter till och från Stockholm City Conference Centre måste bokas i förhand hos Jetpak. Kontakta Jetpak kundservice: 077-570 00 00

Följande adresser gäller för leverans av gods:

Folkets Hus
Barnhusgatan 12-14
111 23 Stockholm

Reception tfn: 08-506 165 00
folketshus@stoccc.se

Norra Latin
Barnhusgatan 7B
111 23 Stockholm

Reception tfn: 08-506 164 00
norralatin@stoccc.se