Presentationsnätverk

Har ni flera talare i många rum så rekommenderar vi ett presentationsnätverk. Våra kunniga datatekniker hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning till

rätt sal och talare. Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna.

Presentationsnätverk

Här ingår ett presentationsnätverk, en presentationstekniker i 9 timmar och 2 datorer.

En presentationsdator tillkommer per lokal.

Teknisk hjälp!

Har ni riktigt många grupprum så kan det kännas tryggt med en ambulerande tekniker. Att rekommendera om ni har fler än 4 grupprum utöver huvudlokalen.

Genom att i god tid i förväg ladda ner PowerPoint-presentationer på vårt interna nätverk, slipper talare och föredragshållare förlita sig på egna datorers kompabilitet. De slipper bekymmra sig om att under tidspress ladda in sin presentation på en dator i en fullsatt föreläsningssal.

Stora fördelar för talare

För talarna innebär det här stora fördelar, bland annat genom att de i lugn och ro kan ladda in sina presentationer, göra sista-minuten-ändringar och dessutom få support om de behöver. När PowerPoint-presentationerna väl är sparade på nätverket kan de när som helst hämtas och visas på den dator och lokal de senare ska vara i.

Enklare kan det inte bli

Tjänsten förutsätter att man använder sig av CCC:s datorer och att man avsätter ett rum, s k bildtestrum, för talarna att sitta och ladda in sina presentationer i. Vi rekommenderar även att man använder sig av CCC:s duktiga tekniker för support i bildtestrummet. Den här nätverkstjänsten har blivit väldigt uppskattad av våra kunder, och den är i första hand tänkt att användas vid större arrangemang där det är många talare i flera olika lokaler. Men den kan med fördel användas för alla typer av möten.

City Conference Centre hjälper dig att arrangera möten med effektiva och säkra presentationer.

Offertförfrågan

Kontakta oss för en offert.
Tfn: 08-506 166 00

Intern TV- sändning 
Ibland är mötet så stort att deltagarna inte får plats i samma lokal. Hos oss är det inga problem, vi kan sända mötet via vårt interna nät, så att man kan sitta i en annan lokal men ändå vara delaktig i mötet genom live TV på en storbildsskärm. Prata med oss - vi har lösningen!