Konferensanläggningar i Stockholm city utöver det vanliga

Vi på Stockholm City Conference Centre har det största utbudet av konferenslokaler av alla konferensanläggningar i Stockholm city – och över 25 års erfarenhet av att hjälpa allt ifrån små lokala företag till stora internationella bolag att boka och ordna en lyckad konferens i Stockholm.

Hos oss kan ni välja mellan alla typer av konferensanläggningar i våra lokaler i Norra Latin och på Folkets Hus precis norr om Stockholm city. Här finns en stor luftig konferenslokal för upp till 1 400 personer och allt från mellanstora rum med utsikt över city, ombonade grupprum för mer informella möten till pampiga salar för rundabordskonferenser och salonger med biosittning och upphöjd scen.

Hos oss kan ni välja mellan alla typer av lokaler i vår konferensanläggning Norra Latin och Folkets Hus mitt i Stockholm city; stor luftig konferenslokal för upp till 1 400 personer, mellanstora rum med fantastisk cityutsikt, ombonade grupprum för mindre och mer informella möten, pampiga salar för rundabordskonferenser och salonger med biosittning och upphöjd scen.

Eller vill ni kanske ha ett helt våningsplan med egen foajé och eget café?
Oavsett hur era önskemål ser ut, så är en sak säker – vi har rätt konferenslokal för er!

Teknik och service
Har ni flera talare i många rum så rekommenderar vi att ni anlitar våra datatekniker som hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till rätt konferenslokal och talare.

Teknikern ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna. Vi kan dessutom hjälpa er att spela in er konferens eller sända konferensen live via streaming.

Givetvis har vi den senaste konferenstekniken i våra rum. Om ni ska boka någon av våra större lokaler i vår konferensanläggning ingår alltid tekniker i hyran till stöd och hjälp för ett lyckat möte.

Snille och smak
När ni planerar och sedan ska boka er konferens så underskatta inte pauserna och maten som är ack så viktiga delar. Det är då deltagarna får chans att nätverka, smälta nya budskap och ventilera sina idéer.

Inled gärna dagen med en uppskattad morgonkaffe. Eller låt er väl smaka av vår kaffebuffé med läckerheter som vi serverar såväl förmiddag som eftermiddag.

Ni kan också bjuda deltagarna på er konferens på en delikat 3-rätters lunch i någon av våra mysiga restauranger, eller avsluta en intensiv mötesdag med mingel eller middag i någon av våra festsalar.

Vill ni att det ska bli en konferens utöver det vanliga kan vi också hjälpa er att boka och anordna aktiviteter på plats. Möjligheterna här är obegränsade men några av våra mest populära aktiviteter är gameshow, konstvisning, boule samt te- och chokladprovning.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi skapar en lyckad konferens!

Är du intresserad av en förevisning av våra lokaler så ordnar vi givetvis det.

Kontakta oss på telefon 08-506 166 00 eller via vår bokningssida.