image description

Inspiration

Inspiration

Nästan inget är omöjligt för oss – eller i våra lokaler. Här finns plats för stora arrangemang och för små event. Låt dig inspireras av tidigare kunder och se hur de utformat sin kongress, kick-off eller fest hos oss. Kom med dina idéer och önskemål så ska vi uppfylla dem.

Sortera bland våra case

Women In Tech – succén fortsätter

Women In Tech – succén fortsätter

Konferensen Women In Tech slår rekord när det gäller att locka deltagare. Förra året tog biljetterna slut på tio minuter – i år var det sju minuter! 1300 var snabba nog och fick chansen att delta vid årets Women In Tech som genomfördes på Stockholm City Conference Centre den 8 mars

Läs mer
Gala med Sveriges skönhetsbloggare

Gala med Sveriges skönhetsbloggare

Daisy Beauty tillsammans med Sveriges främsta skönhetsbloggare har korat den bästa kosmetikan som lanserades under 2016. Det firades med storslagen prisutdelning och fest på Stockholm City Conference Centre.

Läs mer
Utställare och seminarier samsades på Atea IT-arena

Utställare och seminarier samsades på Atea IT-arena

Allt kretsade kring it när Ateas årliga roadshow nådde Folkets Hus i slutet av oktober. Mängder av föreläsningar och seminarier samt en stor utställning lockade över 700 besökare under en eftermiddag.

Läs mer

Nobelpristagare och Patti Smith på Nobel Week Dialogue

Det var sex Nobelpristagare på plats när årets Nobel Week Dialogue genomfördes på Stockholm City Conference Centre under Nobelveckan. Årets tema handlade om våra framtida utmaningar inom mat, och det var fullsatt i Kongresshallen där bland andra Patti Smith deltog i de spännande samtalen.

Läs mer

Los Angeles skapade stämning i Norra Latin

För en kväll tog Los Angeles över Norra Latin. Den röda mattan påminde om Oscarsutdelningen, stjärnorna i golvet om Hollywood och maten och drinkarna hade lånat namn av den amerikanska västkusten.

Läs mer

Unga för hållbar utveckling

350 ungdomar tog plats i Norra Latins Aula när #FirstGeneration Global Goals Forum ägde rum i Stockholm City Conference Centre. Det är Utrikesdepartementet som initierat kampanjen för att uppmärksamma och inspirera unga i arbetet med de globala målen.

Läs mer
Mer